Microsoft 365

office365-1024x488

Microsoft 365 er det nye navnet til Office 365 siden 21. april 2020. Den kjente produktpakken inkluderer tilgang til programvare som Word, Outlook, Excel, OneDrive og mer.

WeByte er Microsoft CSP (Cloud Service Provider) partner og kan tilby alle Microsoft 365 produkter til sine kunder. Vi hjelper deg med Microsoft 365, og valg av riktige tjenester.

- Overlat det tekniske til ekspertene

Det er mye å følge med på i den teknologiske verden. Microsoft drifter tjenestene i bunnen, og så er det opp til kunden (eller en mellomleverandør) å konfigurere tjenestene riktig, og holde de ved like etter kundens ønsker og behov.

Det er mye å tjene på å ha en mellomleverandør som kan hjelpe deg og yte støtte dersom problemer og utfordringer skulle oppstå. WeByte kan drifte deres Microsoft 365 tjenester og yte støtte når det trengs. Vi tilbyr driftsordninger som passer både store og små bedrifter.

executive-2051412

- Har du kontroll på dine data?

folder-2389217

I vår artikkel om backup og krisegjenoppretting snakker vi kort om hvem som har ansvaret for data i Microsoft 365. Det er nemlig du som kunde som er ansvarlig for at dine data er trygge. Microsoft kan være behjelpelige i noen situasjoner, men det er ikke snakk om mange dagene tilbake en kan gå, og det er ikke gitt at du får raskt svar på dine henvendelser dersom uhellet skulle være ute.

Backup er litt som en forsikring. Det er best å ha den før uhellet er ute. WeByte tilbyr backup av Microsoft 365. Vi lagrer sikkerhetskopi av filene, og så lenge vi klarer slik at du slipper å bekymre deg for å tape data ved uhell eller uvedkommed besøk. Løsningen leveres som en tjeneste og tilbys til alle kunder som har Microsoft 365, ikke bare de som kjøper Microsoft 365 gjennom WeByte. Vi tar sikkerhetskopi av alt fra Teams til OneDrive, Sharepoint til Exchange Online (e-post).

Dine data er trygge i våre hender. Ikke la kryptovirus og inntrengere knele bedriften din ved å låse tilgang til informasjonen din.

- Sikkerhet på fingertuppene

Visste du at Microsoft tilbyr flerfaktor autentisering for alle som har Microsoft 365 lisens? Vet du hvordan? I vår artikkel om flerfaktorautentisering snakker vi om hva som bør sikre og hvordan en kan gjøre det. Microsoft 365 er et godt eksempel på en kritisk ressurs for bedriften som bør sikres med flerfaktorautentisering.

Med jevnlige sikkerhetskopier og med flerfaktorautentisering har du sikret deg godt mot både uvedkommende og uhell. WeByte tilbyr både sikkerhetskopier, flerfaktorautentisering, Microsoft 365 og konfigurasjon og drifting av disse tjenestene.

password-2781614

– Vi levererer Microsoft 365, og tjenester som øker verdien av abonnementene dine. Ta gjerne kontakt med oss for å kartlegge behov og få et uforpliktende tilbud.