Nettsider og web

globe-1334084

Det trenger ikke være vanskelig å drifte en funksjonell og pen nettside. Med de riktige verktøyene kan de fleste holde nettstedet sitt oppdatert. Likevel må noen passe på systemet som ligger i bunnen. Vi tilbyr drift og vedlikehold av WordPress og andre nettpubliseringssystemer (CMS) som lar deg bygge nettsider visuelt gjennom webservere og webhotell i WeByte Cloud. Med dette slipper du å tenke på det tekniske bak. Din jobb blir bare å produsere innhold og å skape en vakker nettside. Dersom du bare vil ha en nettside, men ikke produsere innhold og utforme den selv kan vi være behjelpelige.

- Hvorfor webserver eller webhotell hos WeByte?

Alle våre webservere og webhotell bruker på SSD-lagring, har rikelig med prosessorkraft og fiberlinjer med høy kapasitet. Dersom du som kunde ønsker tilgang til å administrere nettstedet ditt selv tilbyr vi et nettbasert kontrollpanel hvor du kan jobbe med databaser, filer og endre viktige innstillinger for din nettside. Du får også FTP-tilgang til ditt område på serveren for å administrer filer. Et delt webhotell passer for de fleste nettsider med lav til middels trafikk. På en slik løsning blir din nettside plassert sammen med andre nettsider, men du får tildelt ressurser som er dine som for eksempel lagring og minne. Dette er en kostnadseffektiv måte å ha en nettside på med verktøyene du trenger for å komme i gang.

Dersom nettsiden din for eksempel har høyere sidevisningsantall enn hva et delt webhotell klarer å yte for, eller behov for tekniske løsninger som ikke lar seg installere på en delt løsning tilbyr vi dedikerte virtuelle webservere til dine formål.

internet-1013673

- Sikkerhet for din nettside og mot inntrengere

wall-159844
database-4941302

I WeByte Cloud sikrer vi våre webservere med blant annet NGFW-teknologi (Next Generation FireWall) som stopper mange typer angrep mot nettstedet ditt. Hos mange leverandører av webhotell/webserver er det ditt ansvar for å sikre deg på den måten du kan. De hjelper de deg gjerne ikke noe mer med å stoppe uvedkommede roboter eller inntrengere fra å utnytte blant annet sikkerhetshull for å slippe inn på din nettside og derfra kan de spre skadevare, utføre nettfiske, eller vandalisere nettsiden din.

Vi tar sikkerhetskopier av dataene dine, og vi jobber for å stoppe uønsket trafikk til ditt nettsted ved å hjelpe deg å holde nettstedet oppdatert, legge til tekniske sikringer fra vår side, og/eller ved drifting av nettsiden din.

Løsningen kan automatisk vedlikeholde noen typer publiseringssystemer (CMS) som for eksempel WordPress og Joomla med sikkerhetsoppdateringer og oppdatering av plugins. Det kjøres også automatisk vedlikehold av komponentene som utgjør webtjenesten. Med automatisk installasjon av oppdateringer blir teknisk vedlikehold av nettsiden fort mye enklere.

- Ønsker du hjelp til å utforme nettside?

De fleste foretrekker å bruke tiden sin på det de kan og liker. Dermed overlater de arbeidet til andre som kan det de ikke ønsker å bruke tiden på. Synlighet på nett er så og si kritisk for alle bedrifter som ønsker å bli sett og å vokse.

Informasjon om hvem du er, hva du gjør, hvor du er og kanskje hva ting koster kan generere mer fortjeneste og interessere potensielle kunder.

Vi kan hjelpe med utforming av nettside, så slipper du. Vi jobber sammen om innhold og grafisk innhold du har og ønsker å bruke og så tar vi oss av resten, inkludert håndtering av domener. Bygg med oss, og få en moderne nettside som lar deg bli sett på nett!

matrix-1027571_1920

- Spesialutviklet løsning

Noen ganger hender det at det ikke eksisterer noe som treffer behovet. Kanskje du har et behov som ville hjulpet den daglige driften i din bedrift dersom det var dekket? WeByte tilbyr også utvikling av webløsninger og integrasjoner.

– Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere behov, muligheter og få et uforpliktende tilbud!