Overvåking

surveillance-152097

Med flere års erfaring med oppsett og konfigurasjon av overvåking har vi i WeByte det som trengs for å hjelpe deg med å komme i gang. Vi har et tett samarbeid med Hikvision, og sammen leverer vi gode og fleksible løsninger for overvåking.

Hva er ditt overvåkingsbehov? Les litt videre for å lære litt mer om teknologiene som hjelper til med å gi deg klare og tydelige opptak.

- DarkFighter

Det gjennomsnittlige overvåkingskameraet gir dårlig kvalitet i scener med lite lys. Opptakene en får fra slike kamera har ofte lite verdi på grunn av redusert kvalitet, detaljenivå og farger i bildet.

Hikvisions DarkFighter kamera har sensorer som gjør at de kan levere bilder med høy kvalitet og gode farger helt ned til 0.002 lux, som for et menneskelig øye er totalt mørke.

Darkfighter kamera er ideelle for overvåking om natt, og trenger sjelden ekstra lyskilder.

- Mer spennende teknologi

Optical Defog: Eksempelvis «optisk defog» kan hjelpe for å skape gode bilder selv når tåka slår til. På det gjennomsnittlige overåkingskameraet blir det et grått bilde, men med riktig teknologi kan bildet fortsatt være brukbart.

– Sy sammen flere linser: Spesielle kamera med flere linser kan gi en enorm oversikt per kamera. Programvaren i kameraet kan sy sammen linsenes bilder til ett helhetlig bilde som dekker store, og kanskje vanskelige områder.

Smart Tracking: Kamera med smart tracking kan følge (u)vedkommende på området, og holde de i fokus gjennom hele, eller deler av deres opphold på området, selv om de skulle bevege seg raskere enn vanlig gange.

Telle personer og biler: I en butikk, eller langs en vei, kanskje en innkjørsel? Det kan være greit å holde styr på hvor mange som kom og gikk. Det fins kamera som kan telle besøkende for deg.

Objekter forsvunnet eller etterlatt: Noen kamera kan se om ting forsvinner, eller om for eksempel en koffert blir etterlatt. Med dette kan det gå en alarm på for eksempel e-post, eller til en operatør som følger med.

 

- Termiske kamera

I skumring og mørke kan det være vanskelig å se hva som skjer, spesielt bak busker og trær. Termiske kamera løser dette ved å kunne se varmespor, og de kan også kombineres med «vanlige overvåkingskamera» for å følge objekter nærmere enn det termiske kameraet selv klarer.

Termiske kamera kan også vise temperaturer, for eksempel kan det vise hvor kaldt det er på en landingsplatform for helikopter; trenger varmekablene stå på i dag for å unngå is eller ikke?

- Skiltgjenkjenning

hvbom

Ved mange innkjørsler er det greit å kunne få ut en liste over hvilke biler som har kommet og reist. Vi leverer kamera som passer. Med riktig opptaksenhet, eller med ekstra programvare, kan en utføre analyse, og lage seg både svarte- og hvitelister for å skape et varslingssystem.

Tilgangskontroll er i kjernen hos Hikvision, og med riktig utstyr kan en både automatisk åpne porter, og vise informasjon på skjermer, logge besøk, sende varsler og så videre.

- Spesielle formål?

Noen har kanskje behov for å sette kamera i krevende omgivelser. Kanskje du skal ha kamera under vann? Kanskje det skal stå steder der det kreves ATEX og IECEx sertifiseringer for å overleve forholdene? Det fins kamera for deg og.

Spesialkamera som syrefaste-, termiske-, eksplosjonssikre- og undervannskamera trenger ikke å sprenge budsjettet. Vi tilbyr kamera som både er sertifiserte for eksplosjon, støt og å ta seg en dukkert.

... og mye mer

hikqatar

Det er nesten bare fantasien som setter grensen, med optisk zoom som nesten ikke er til å tro, mørkebilder i klare farger, skiltgjenkjenningsteknologi, tilgangskontroll for registrering når noen kommer og går, kamera under vann og så mye mer, så er fantasien neste stopp for hvordan løsningen til slutt skal se ut.

Et overvåkingskamera må ikke bare brukes til overvåking. For eksempel kan det ta stillbilder som kan gjøres om til timelapse i form av å sy sammen mange bilder til en video. Eller det kan brukes til fastmontert livestreaming i en kirke eller annen plassering som ønsker et rimelig og fast alternativ.

 

– Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere behov og muligheter. Vi kan ta en befaring, og levere et uforpliktende tilbud!

Hikvision Hi-res