Skreddersydd PC

Gaming PC

Fra den rimeligste pjokken til det råeste beistet fins det alt i mellom, og det som treffer akkurat. Det er opp til deg å velge budsjett eller presentere behov. Ofte er skreddersydde PC-er raskere, bedre utstyrt og komponentene består av høyere kvalitet enn det som kommer ferdigbygd i butikken fra de kjente produsentene (OEM). WeByte bygger PC-er for deg ut fra komponenter kjøpt av oss, eller komponenter du selv har som passer sammen.

DAK/CAD (Dataassistert konstruksjon / Computer assisted design)

Til tyngre oppgaver som krever høy ytelse for å levere en flytende opplevelse i CAD-programvare er det ofte vanskelig å finne en godt balansert maskin som kan gjøre jobben. Ved å skreddersy en PC til oppgaven kan en få det som en vil. Formålet og budsjettet er det eneste som setter grense for hva sluttresultatet blir. Alt fra stillegående og minimalistiske maskiner til lettere formål til kraftplugger som knuser tall uten å svette er opp til deg og ditt behov. Vi i WeByte hjelper dere med å finne det riktige utstyret, og vi setter sammen maskinen for dere. Om ønskelig kan vi også klargjøre maskinen for bruk.

PC til kontoret

I de mange tilfeller er enkle PC-er som brukes til kontorbruk (e-post, dokumenthåndtering osv) som en ferdigbygd datamaskin fra et av de kjente produsentene enklere enn å få bygd en maskin til formålet. Likevel kan det i noen tilfeller være innbydende med maskiner som gjør litt mer ut av seg enn en enkel boks. En kan velge kabinett PC-en skal være i fra store til små, og utstyre de med akkurat den maskinvaren og belysningen som ønskes. Slik kan en få en PC som treffer behovet godt, eller gjør litt mer ut av seg enn en liten svart boks gjemt under et bord. Vi bygger maskiner i alle størrelser og behov.

Interessert?

Skulle det interessere med en PC for et av formålene over? Kanskje et formål som ikke er dekket? Ta kontakt med oss da vel! Sammen finner vi en løsning.